Schimbati modul in care arata piscina si casa cu becuri led

Becurile led pot fi folosite oriunde, in interior, in exterior, chiar si in piscina sau pe aleea care duce spre casa. Mici, usor de montat si foarte eficiente, durabile si rezistente, becurile cu led sunt deja prezente in toate gospodariile si isi fac treaba de minute. Multiplele avantaje pe care le are bec led si rateurile pe care le dau becurile cu incadescenta sau cele fluorescente i-au determinat pe clienti sa cumpere becurile cu led si sa isi dezvolte sisteme de iluminat bazate exclusiv pe aceasta tehnologie revolutionara.

Ce aduce nou un bec led? In primul rand, facturi la energie electrica suportabile, durabilitate-poate rezista pana la 20 de ani de functionare in limite normale, fara a se defecta, operatiuni de aprindere si stingere succesiva fara riscul de a se deteriora, dar si socuri sau vibratii care nu mai reprezinta nicio problema pentru bec led. Orice camera sau zona din exterior iluminata cu becuri led prezinta o luminozitate foarte buna, in fiecare led exista un radiator de racire din aluminiu, pentru a nu se supraincinge atunci cand trebuie sa functioneze mai multe ore fara intrerupere. Rezistenta la schimbarile de tensiune si culoarea luminii alba rece sau alba calda, mai apropiata de lumina naturala, transforma bec led in cel mai bun corp de iluminat chiar si pentru birouri sau hale industriale. Unele modele au si invelis de silicon sau senzori de miscare care pot detecta orice fel de persoana de la 3-5 metri, sunt ideale pentru plasarea lor la usa, pe scari, in garaje.

Cele pentru piscina nu se corodeaza din cauza apei care umple piscina, au culoarea luminii RGB multicolor si se schimba in functie de dorintele proprietarului, fiind dotate si cu garnituri de cauciuc pentru un plus de siguranta. Preturile de achizitionare nu sunt chiar asa de mari si nu ar trebui sa va sperie, cheltuiala fiind recuperata in cel mult un an de la instalarea lor in zonele unde aveti nevoie.