Cum se promoveaza un site gratuit, fara prea mare efort

Gratuit nu mai e nimic astazi si totusi in online se poate. Promovarea gratuita a website-urilor e o practica imbratisata de tot mai multi indivizi care nu-si permit angajarea unei firme SEO. Aplicarea de tehnici SEO de baza pentru optimizare site inseamna un prim pas catre promovare site gratuit. SEO nu face altceva decat sa imbunatateasca Page Rank, adica cat de sus ajunge siteul in cautarile returnate de motorul de cautare, daca se afla pe primele locuri.

Printre cele mai bune trucuri pentru optimizare rapida este sa se tina cont de structura textelor, sa se adauge titluri si subtitluri continand cuvinte cheie relevante, adaugarea ALT Tag la fotografii, imagini, JavaScript, pentru ca motoarele de cautare sa aiba ce citi. Si linkurile reciproce pot face minuni in ceea ce priveste promovare site gratuit. Avantajele linkurilor reciproce tin de promovare gratuita, trafic mai mult pe site, un ranking mai bun din partea motoarelor de cautare care vad ca exista siteuri de calitate care citeaza siteul dvs. De obicei se verifica siteurile unde se pun linkuri reciproce pentru a nu se ajunge la penalizarea din partea Google pentru spaming.

Scrierea de articole de calitate si oferirea lor gratuita catre alte siteuri cu autoritate este printre cele mai la moda metode promovare site gratuit de astazi. Ideea este sa fiti in stare sa scrieti ceva coerent si la obiect, de interes pe un anume subiect care este cautat si citit si sa stiti exact spre ce tip de site sau revista va indreptati si cum va poate ajuta audienta, publicul tinta al acelora sa va cresteti numarul de utilizatori care va acceseaza siteul. Inca de la aparitie, social media a devenit imediat un mediu de promovare gratuita pentru tot felul de afaceri si pentru siteuri, asa ca nu e de neglijat chiar deloc. Cam o treime din timpul pierdut pe internet este dedicat retelelor de socializare, cu un public eterogen, diferit, usor de targetat si cu un apetetit pentru materiale de calitate foarte mare.

Acest lucru trebuie fructificat pentru promovare site gratuit fara prea mari eforturi. Dar poate cel mai important de constientizat este ca un continut de calitate, nou, mereu actualizat va face mai mult decat toate tehnicile de promovare enumerate mai sus. Cu cat mai multe postari foarte bune, cu atat traficul creste si vizibilitatea in online este mai buna. Asadar, cheia promovarii online gratuite este consistenta, perseverenta, iar rezultatele se vad imediat in ceea ce priveste traficul mai mare si vanzarile mai multe.