Thisilyn - detoxifiantul natural al organismului

Substantele toxice din mediul inconjurator reprezinta in fiecare zi riscuri majore pentru sanatatea fiecaruia dintre noi. De la alcool, fum de tigara pe care il inhalam chiar fara sa fim fumatori activi, de la substantele poluante din aerul pe care il respiram in fiecare zi, si pana la pesticide si chimicale pe care le ingeram fara sa vrem din alimentele noastre de zi cu zi, de la toxinele din alimente si pana la solventii industriali folositi acasa sau la serviciu, toate aceste substante sunt toxice pentru organismul uman si ii afecteaza buna functionare, si desi organismul uman are capacitatea de a elimina in mod natural toxinele care il „ataca”, mediul tot mai poluat in care traim in prezent ingreuneaza mecanismele de aparare ale organismului.

Iata de ce este ideal sa ajutam pe cat posibil organismul sa se detoxifice. Ficatul este principalul organ de curatare al organismului, cel care impiedica toxinele sa afecteze sisteme importante din corp, cum ar fi cel cardiac, cel circulator, ochii sau pielea. Insa atunci cand ficatul este supraexpus toxinelor sau exceselor de orice natura – alcool, mancare grasa, nicotina – ficatul poate fi afectat si in consecinta nu mai poate functiona la parametri normali. Interventia unei diete sanatoase, eliminarea exceselor de orice natura si pe cat posibil a factorilor poluanti, dar si folosirea unui kit pentru detoxifierea intregului organism este metoda cea mai eficienta de a reda ficatului si intregului organism vitalitatea de odinioara si a-l face sa functioneze eficient.

Thisilyn Mineral Cleansing Kit este produsul care poate reda organismului o stare buna de sanatate, si este recomandat in tumori atat maligne cat si benigne, in infectii, edeme, artrita, reumatism, osteoartrita, acnee, dermatite si eczeme, psoriazis, bronsita, tuse, febra, voma, balonari, dureri abdominale, paraziti intestinali, anemie, depresie, in varicela, rujeola, herpes, dar si pentru cei care sufera de afectiuni precum ateroscleroza, hipercolesterolemie, ciroza hepatica, steatoza hepatica, hepatite, intoxicatii, litiaza biliara, ulcer, indigestii, gastrite, colon iritabil, colita, maladia Crohn, dar si cancere, infarct miocardic, Alzheimer, scleroza multipla, etc. Programul de detoxifiere cu Thisilyn Mineral Cleansing Kit se desfasoara pe o perioada de 15 zile, in trei faze: in prima faza are loc detoxifireea tractului urinar, a lifei, sangelui, pielii, ficatului si a vezicii biliare, in faza a doua are loc captarea toxinelor din intestine si mentinerea sanatatii microflorei intestinale, iar in faza a treia este accelerata eliminarea pe cale digestiva a toxinelor.

Thisilyn Mineral Cleansing Kit de la cufarulnaturii.ro are in compozitia sa pentru tabletele din faza I – merisor, sparanghel, polizaharide, patrunjel, brusture, trifoi rosu, sanziene, sovarf, armurariu, silimarina, anghinare, acid cafeoilquinic, sofran de India, curcuminoide, papadie, pentru tabletele din faza a II-a – patlagina, ovaz, guma de Guar, fibre de in, grapefruit, fructo-oligozaharie, iar pentru tabletele din faza a III-a magneziu si un amestec digestiv format din menta, ghimbir, fenicul, nalba, triphala, amalaki, haritaki, bibhitaki, armurariu si silimarina.

Inainte de utilizarea kitului este important sa cititi foarte bine instructiunile, caci nerespectarea dozelor recomandate poate afecta atat cura cat si starea de sanatate a organismului, si de asemenea durata fixa a curei trebuie respectata caci produsul administrat mai mult decat este cazul poate crea dependenta. De asemenea, este important sa consultati un medic fie inainte de administrarea produsului, fie daca apar efecte neplacute cum ar fi greata sau voma.