Supraveghere video cu camere ascunse

Camerele video ascunse sunt in special utilizate in domeniul spionajului, atat de profesionisti cat si de amatori. Acest tip de camere pot fi montate in locuri in care oamenii obisnuiti nici nu le-ar putea observa, pe langa faptul ca aceste camere sunt mai mici decat o camera de supraveghere normala.

Camerele video ascunse pot fi montate de exemplu in suportul detectoarelor de fum, ceea ce le face foarte greu de depistat. Acestea pot avea si tehnologie cu infrarosu, ceea ce le permite sa filmeze si pe timpul noptii. In acest domeniu exista si camere asemanatoare care depisteaza miscarea, fie prin undele pe care corpul le transmite, fie datorita faptului ca simte diferenta de temperatura pe care corpul o detine. Acest tip de supraveghere este perfect atunci cand sunteti sceptic in privinta unei persoane sau asupra unui lucru din locuinta, ori din spatiul intreprinderii pe care il detineti. Camerele de supraveghere ascunse vor fi cele mai bune solutii pentru a afla daca cineva va tradeaza increderea, ori chiar isi insuseste din bunurile dumneavostra.

Folosirea de camere de supraveghere ascunse in in viata de zi cu zi este din ce in ce mai frecventa, deci trebuie sa stiti ca nu numai dumneavostra le puteti folosi, ci oricine care are nevoie sa isi protejeze un bun sau orice altceva. IN acest caz, este destul de sigur ca puteti sa fiti filmati chiar dumneavostra in orice loc la orice ora din zi sau din noapte. Chiar si atunci cand vorbiti cu cineva, acesta va poate filma cu o camera montata fie in ochelarii sai de vedere, fie in sapca pe care o poarta sau in alte locuri. De aceea trebuie sa fiti mereu atenti la gesturile si la vorbele pe care le spuneti, fiindca orice este posibil in ziua de astazi. Oricum, posibilitatea ca cineva sa aiba o camera de acest tip este foarte mica in momentul de fata.  

Sisteme de supraveghere video exterior

Sistemele de supraveghere despre care am vorbit pana acum erau in mare parte de interior, cu mici exceptii. Sistemele de supraveghere video de exterior sunt realizate pentru a inregistra in momente care nu sunt mereu favorabile pentru filmare. Acestea sunt realizate pentru a fi montate de exemplu in curtea unei scoli, intr-un santier, intr-o curte, intr-o gradina etc. Camerele care inregistreaza in exterior sunt rezistente la conditii meteo nefavorabile. Sunt necesare sisteme de supraveghere video exterior in spatiile in care depozitati diverse lucruri ce nu pot fi pazite doar de paznici sau ce caini. Totodata acestea sunt mult mai utile decat o alta metoda de paza, fiind cea mai folosita in momentul de fata. In plus de asta, cei ce detin acest tip de metoda de paza nici nu prezinta un interes sporit potentialilor hoti, deoarce acestia se simt mult mai amenintati de aceasta metoda de supraveghere (potrivit statisticilor). Daca beneficiati de un depozit, ori de o curte sau orice alt teren ce are o parcela exterioara ce trebuie pazita, cea mai buna varianta este paza 24/24, 7 zile pe saptamana, oferita de sistemele de supraveghere video, cu care veti putea dormi mult mai linistiti noaptea.