Frumusetea perfecta nu mai e de mult un vis cu operatii estetice

Femeile cauta mereu sa fie frumoase cu orice chip. De la fond de ten la operatii estetice costisitoare si tehnici moderne de infrumusetare, femeile incearca orice le-ar putea face mai atragatoare si mai aproape de idealul lor in materie de corp perfect. Daca tratamentele obisnuite nu dau rezultate asa cum isi doresc, doamnele trec la faza a doua a operatiunilor de infrumusetare, respectiv la operatii estetice. Cu sanse de reusita de 100%, operatiile estetice au riscurile lor, insa cine este dispus sa si le asume poate sa isi transforme corpul si aspectul fizic exact asa cum isi doreste.

Pentru a avea parte de cele mai bune tratamente si operatii estetice trebuie sa mergeti la cele mai respectate clinici sau cabinete particulare care efectueaza astfel de operatii. Unul dintre cele mai bune cabinete medicale ale carui servicii includ operatii estetice este cel al Dr. Totir Dumitru. Experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti il recomanda drept unul dintre cei mai buni medici care va poate reda aspectul fizic din tinerete doar dupa cateva interventii chirurgicale complexe sau simple. Va puteti infrumuseta zona sanilor cu o mamoplastie de augmentare, sanii vor fi mai mari, cu o forma fara imperfectiuni.

Implanturile mamare sunt de cea mai buna calitate, rezistente, interventia chirurgicala nu e foarte complicata, iar recuperarea rapida e garantata. Cu ajutorul masuratorilor implementate se pot configura sani cat mai apropiati de o marime normala si eficienta raportata la intreg corpul. Daca aveti probleme in zona fetei puteti sa apelati la operatii estetice de lifting facial pentru corectarea imperfectiunilor chipului, interventie chirurgicala care imbunatateste considerabil aspectul fruntii, sprancenelor, pleoapelor si sterge ridurile peribucale si are grija de textura pielii.

Pentru cei care au o problema cu grasimea depusa in exces prin diverse zone ale corpului, si vor sa isi recapete supletea din tinerete exista o alta procedura chirurgicala cu efecte imediate si usor de pus in aplicare: liposuctia. Prin liposuctie se indeparteaza grasimea care nu a reusit sa dispara atunci cand s-au tinut diete sau activitati fizice recomandate de antrenori profesionali. Alte tipuri de operatii estetice includ: rinoplastia, intinerirea faciala, blefaroplastia superioara si inferioara, pentru pleoape - consta in indepartea excesului tegumentar si intarirea lamelei anterioare a pleoapei, otoplastia - remodelarea chirurghicala si repozitionarea urechilor.

Se pot face si mariri de buze, ginecomastie, reducerea sanului la barbati. In functie de complexitatea interventiei chirurgicale si de tipul de operatie estetica se pot oferi si reduceri.