Costume de baie in 2015. Ce modele se poarta?

Nu mai decat cateva saptamani pana la mult asteptatul concediu de vara, pe care, cu totii, ni-l petrecem la mare. Doamnele si domnisoarele sunt puse in incurcatura an de an, cand vine vorba de alegerea unui costum de baie in tendinte. Modelele de costume de baie 2015 sunt variate si acest lucru face alegerea mult mai dificila.

Costume de baie 2015: alege-l pe cel potrivit tie! 

Daca ai achizitionat un costum de baie colorat, cu imprimeuri florale, inseamna ca ai facut alegerea perfecta. In 2015 se pune foarte mare accent pe culoare, pe imprimeurile florale si pe combinatiile puternice de nuante. Fie ca alegi un costum de baie in doua piese, fie ca optezi pentru unul intreg, important este sa mizezi pe culoare si bun gust. Daca esti adepta tinutelor elegante, atunci opteaza pentru un costum de baie intreg. Este cunoscut faptul ca un costum de baie intreg atrage privirile, prin eleganta sa. Nu vei gresi nici daca vei alege un costum de baie intreg de culoare neagra sau alba, nici daca vei miza pe combinatii vesele de culori sau pentru o culoare uni, puternica. Pentru 2015 oferta de costume de baie intregi este foarte variata si le poti alege pe cele simple (minimaliste) sau pe cele cu foarte multe accesorii. La moda in aceasta vara sunt si costumele de baie intregi cu efect modelator.

De remarcat, in 2015, este aparitia costumelor de baie intregi cu imprimeu printat. Costumele de baie retro, din doua piese, sunt cele care te vor pune in valoare, mai ales daca ai o silueta de invidiat. Culorile puternice vor accenta eleganta si bunul gust si te vor ajuta sa fii in tendinte, vara aceasta. Daca doresti sa vezi cateva modele de costume de baie care se poarta in 2015, viziteaza Storefashion.ro, un magazin de haine pentru femei elegante, rafinate, care pun mai presus de orice calitatea vestimentatiei. In ofertele StoreFashion.ro vei gasi nu doar costume de baie la moda, ci si blugi de dama, corsete, imbracaminte pentru ocazii speciale, rochii de vara, rochii de nunta, rochii XXL.