Pune-te la adapost de orice pericol cu armaturile profesionale de la shop einstal

Mesterii priceputi stiu ca instalatiile nu sunt in siguranta daca armaturile nu sunt de calitate. Pot sa apara scurgeri, pierderi de gaze, se pot produce deflagratii si chiar vatamarea proprietarilor acestor, din simplul motiv ca piesele-armatura nu au fost montate corect sau au fost slabe din punct de vedere calitativ. Daca vreti siguranta si calitate garantata la preturi mici, atunci shop einstal e firma pe care trebuie sa o cautati.

O gasiti usor, accesand shop-einstal.ro, oferta este completa, actualizata cu cele mai noi modele de instalatii si armaturi. Flansele cu filet si mufele rapide pentru tevi de metal sunt ideale pentru imbinari si fixari ale oricarui tip de teava – pentru plastic, in magazinul online shop einstal exista mufe speciale. Reductoarele de presiune apa si regulatoarele de gaz va pun la adapost de orice accident nedorit provocat de presiunea prea mare la apa sau gaze. Tot pentru reglare puteti cumpara si robineti coltari de reglaj sau robineti de echilibrare hidraulica. Special pentru instalatia de apa, shop einstal va pune la dispozitie robineti de trecere pentru apa sau robineti pentru flotor. Robinetii pentru caloriferele de pe instalatia centralei, robinetii vane motorizati si supapele-clapete de sens apa cu arc va vor ajuta sa reglati asa cum doriti circuitul instalatiei. Supapele pentru siguranta din alama nichelata si arc din otel inoxidabil, din Italia, vor veghea in permanenta la mentinerea in conditii optime de functionare a oricarei instalatii.

Si pentru un consum aflat tot timpul sub controlul dvs., puteti achizitiona de la shop einstal niste apometre de apartament sau curte ieftine - depinde unde locuiti, pentru apa calda sau apa rece, cu protectie anti-magnetica si anti-inghet si cu opt cifre pe cadranul de citire pentru intregistrarea cat mai exacta a consumului real. Orice produs poate fi comandat telefonic sau online, comenzile trebuie sa fie de cel putin 100 RON, iar livrarea se realizeaza fie direct de la firma, din depozit, fie prin curier in 24-48 de ore de la preluarea comenzii.