Adevaruri pe care nimeni nu ti le-a spus despre sperma

Produse de infrumusetare. Desi reprezentantele sexului frumos o percep ca pe ceva dezgustator, in general, iar barbatii o vad ca pe un element de mandrie si de procreare, lichidul seminal barbatesc, sperma, a avut si are si alte intrebuintari decat cele „clasice”. De exemplu, in Primul Razboi Mondial, spionii britanici au avut ideea geniala de a folosi sperma pe post de cerneala invizibila. Dupa ce un agent s-a decis sa-si stocheze materialul seminal intr-o sticluta, scrisorile pe care le-a trimis folosind cerneala speciala, organica, miroaseau asa de urat incat destinatarii i-au raspuns ca „o operatiune noua este necesara pentru fiecare scrisoare”.

Revenind la frumusete, goana dupa perfectiune a dus la inflorirea unei industrii a carei cifra de afaceri va atinge 265 miliarde de dolari pana in 2017. Cu asa de multi bani in joc nu-i de minune ca tratamente bizare au intrat pe piata. Clientii fac orice sa arate bine – rectificam, clientele vor sa fie atragatoare, asta e adevarul. Cand s-a descoperit ca sperma contine un compus organic numit spermina, cu puternice proprietati antioxidante, putand chiar incetini imbatranirea si reduce ridurile cu 20%, unii antreprenori au inventat creme faciale cu un continut considerabil de… material seminal barbatesc. In prezent, o crema cu spermina se vinde undeva la 250 de dolari in spa-urile din toata lumea. Producatorii sustin ca sperma a fost procesata si tratata chimic pentru a mirosi mai bine si pentru a fi curatata de virusuri. Nici industria producatoare de produse pentru par nu s-a lasat mai prejos. Dupa ce un tratament cu „fiertura de testicule de taur” a facut furori in L.A., tot mai multe saloane au inventat tratamente cu sperma de taur, care reface in totalitate parul deteriorat.

Efectele pozitive asupra parului se datoreaza continutului ridicat de proteine din sperma de taur. Este foarte probabil ca si dvs. sa fi folosit deja un produs de infrumusetare bazat pe materialul seminal barbatesc, dar nu ati stiut. Unele lotiuni de corp si de makeup au substante active din sperma de cod…