ZAMORA COLLECTION- EMBLEMA BIJUTERIILOR DIN ARGINT

In urmatoarele zile, www.ZamoraCollection.ro isi dezvolta gama de bijuterii din argint cu peste 1000 de modele de o frumusete exceptionala, produse in editii limitate, atent selectionate pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Noua colectie este completa, cuprinde: cercei, inele, verighete, coliere, pandantive, seturi, bratari, lantisoare, pandantive si ceasuri de mana din argint, realizate in cele mai variate si inedite modele, adresandu-se gusturilor tuturor doamnelor si domnisoarelor. Calitatea argintului, modelele deosebite ale monturilor, frumusetea pietrelor naturale semipretioase si a celor de sinteza, precum si gingasia si finetea perlelor albe sau colorate, reprezinta cateva din reperele calitative si estetice ale noii Colectii Zamora. Spre deosebire de exemplarele anterioare, in noua colectie se gasesc modele de monturi si imbinari de pietre care dau caracterul exclusivist al gamei.

Toate acestea sunt izvorate din preocuparea primordiala a nostra de a satisface dorintele cumparatorilor, ale doamnelor si domnisoarelor dornice de schimbarea aspectului estetic, odata cu noul sezon. In acesta gama sunt imbinate cu argintul sau argintul rodinat, in cele mai reusite forme artistic-decorative pietrele de rubin, topaz, safir, zultanite, marcasite, zirconii, acvamarin, etc . Bijuteriile colectiei sunt accesorizate cu pietre de diferite dimensiuni slefuite in cele mai frumoase si reflectorizante moduri. De la bijuterii cu piatra unica si generoasa, bijuterii cu piatra unica de marime medie sau delicata, pana la bijuterii cu imbinari de pietre de aceeasi culoare sau din palete cromatice diverse, toate sunt facute sa atraga privirile celor din jur. Aceaste varietati si imbinarile lor artistice dau un farmec si o frumusete fara egal bijuteriilor Zamora Collection. In Colectia Zamora sunt intr-o intrecere frumoasa bijuteriile din argint cu pietre din acvamarin si cele din rubin. Culorile minunate, inscrise in paleta albastru- verzui, cu nuante permanent schimbatoare ale acvamarinului se intrec in stralucirea colierelor si cerceilor cu bijuteriile cu rubin de laborator, adevarate exceptii de frumusete.

Cu aceeasi incantare apar in gama Zamora si bijuteriile cu smarald, venite parca din lumea de vis impreuna cu cele de safir. In Colectia Zamora sunt bijuterii cu toate nuantele de safir, de la albastrul deschis, al cerului senin, pana la albastrul inchis. Nu putea sa lipseasca din colectie nici piatra cu istorie comuna cu istoria marilor coroane regale: topazul imperial! In forme cromatice diverse, de la topazul transparent, incolor, la cel colorat in albstru-violet, bijuteriile cu aceasta piatra sunt prezente in numar considerabil la Zamora. Bijuteriile din argint cu zultanite ocupa un loc de onoare in prim planul preferintelor doamnelor si domnisoarelor indragostite de frumusetea pura. Ele dau maximul de eleganta si distinctie prin stralucirea metalului alb rodiat si prin frumusetea rara a pietrelor de zultanit, versatile la lumina.

Zamora Collection are o adevarata colectie de bijuterii din argint cu zultanite, capabila sa satisfaca prin modelele sale cele mai exigente gusturi si preferinte. Gama de bijuterii Zamora se amplifica mult prin bijuteriile cu zultanite din noua colectie si isi contureza o varietate nebanuita de frumuseti. Va asteptam in lumea de vis – www.ZamoraCollection.ro , in care veti intalni mult mai multe frumuseti!