In ce zone e bine sa cumperi un apartament nou in Bucuresti?

Bucurestiul este orasul in care merita sa iti cumperi o locuinta. Gasesti usor de munca, sunt foarte multe spatii verzi, ai ce vedea si ce face, exista o multime de modalitati de recreere la orice ora. Preturile pentru apartamente noi bucuresti sunt ceva mai mari decat in restul tarii, insa si calitatea lor este mai buna, poti gasi apartamente in ansambluri rezidentiale cu proiectare impecabila si compartimentare inteligenta pentru un spatiu cat mai mare.

De asemenea, apartamentele noi sunt realizate cu ajutorul unor materiale de calitate, rezistente, finisajele si instalatiile sunt noi si adaptate cerintelor de pe piata, unele aspecte ale locuintei se pot personaliza in faza de constructie in functie de ce isi doresc clientii si de disponibilitatea dezvoltatorilor. Daca esti hotarat sa iti cumperi unul sau mai multe apartamente noi Bucuresti pentru a locui sau pentru a le inchiria, a le transforma in sedii pentru afaceri trebuie sa tii cont si de zona in care este amplasat complexul rezidential sau blocul respectiv. In Bucuresti zonele in care sunt apartamente noi de calitate sunt in general cele de la marginea orasului sau din afara Bucurestiului, zonele apropiate de metro si de toate facilitatile, cu cat mai multe spatii verzi. In teorie nu exista o zona perfecta pentru amplasarea unor blocuri de locuinta, oriunde ai merge exista si dezavantaje, insa zonele care sunt cat mai departe de trafic si de poluare sunt perfecte. De exemplu, zone bune pentru achizitionare de apartamente sunt si cele centrale, cele din nordul capitalei, cele din apropierea parcurilor mari din Bucuresti sau cele din cartierele mai noi.

Daca ne referim la ansambluri rezidentiale amplasarea lor este oricum in afara orasului sau aproape de periferii, asa ca zona este oricum buna-aici depinde mult si de ce se poate face in zona respectiva, cat de bine e pus la punct sistemul de canalizare, cum e asfaltarea. Per total, daca nu vreti sa locuiti in centru apartamentele din ansambluri rezidentiale sunt numai bune, au spatiu suficient pentru o familie intreaga si securitate sporita, siguranta mai mare in caz de cutremur sau calamitati naturale.