Povesti uimitoare ale unor oameni salvati de Facebook

Lois Shelton. In februarie 2015, Lois Shelton, de 75 de ani, se deplasa prin bucatarie cand a cazut pe jos dupa ce s-a impiedicat de niste scari. Nu isi putea folosi mainile sa se ridice, nu avea telefonul la indemana, pentru ca era in alta camera. Din fericire, ea se afla la doar cativa pasi de computer si contul de Facebook era deschis. A scris rapid la tastatura ca are nevoie de ajutor si ca a cazut.

Dupa cateva minute, oamenii au inceput sa comenteze. Nora femeii a vazut postarea si i-a alertat pe vecinii doamnei, care au patruns in casa si au reusit sa o gaseasca pe femeie. Batrana a fost internata si a scapat fara probleme majore. Daca nu era Facebook, femeia putea sta pe podea, neajutorata, peste doua saptamani. Baiatul de 16 ani din Oxfordshire, Anglia. In aprilie 2009, un baiat de 16 ani din Oxfordshire, Anglia, vorbea pe Facebook cu o prietena care locuia la 5.8000 kilometri in Maryland. Tanarul i-a marturisit fetei ca se va sinucide. Ingrijorata, fata i-a spus mamei sale ce voia sa faca tanarul. Femeia a sunat instant la politie, pentru ajutor. Politia din Maryland a sunat la Casa Alba, apoi a reusit sa ia legatura cu ambasada engleza din Washington.

De acolo a urmat Scotland Yard, pentru ca la final sa afle si Oxfordshire Police Department. Politistii au cautat la opt adrese si au dat peste baiat, care deja luase o supradoza. A fost dus la spital, la doar trei ore dupa ce a vrut sa-si faca rau, a fost pus pe picioare si s-a recuperat perfect. Totul gratie Facebook.