Alegerea meniului la botez

Botezul unui bebelus este un prilej de sarbatoare si cu siguranta parintii doresc ca acesta sa ramana in inima tuturor ca si o amintire placuta. Indiferent ca alegi sa faci un botez cu o anumita tema sau ca vrei un botez clasic, ca vrei sa ai parte de diverse momente artistice sau sa cante muzica pana in zori, de un lucru nu trebuie sa uiti, mai bine zis un aspect care conteaza enorm, iar acesta face referire la un meniu botez.

Placerea de a alege meniul la botez le revine parintilor desigur, insa nu trebuie sa ne gandim numai la propriile gusturi ci si la ce se mananca cel mai des, ce fel de mancare este mai popular. Desigur la antreu trebuie sa fiti prudenti ca si parinti daca alegeti un meniu mai simplu sau unul mult prea clasic. In prezent cele mai indicate sunt ruladele, dar si diversele preparate din carne, din ficat de pasare sau branzeturi. Insa atunci cand alegeti meniul pentru botez ideal este sa tineti cont si de restaurante Bucuresti, de pozitionare, dar si de capacitate. alegerea measinaniului la botez insa se poate dovedi a fi anevoioasa atunci cand ambii parinti au gusturi diferite si mai ales daca invitatii vin din categorii de varsta diferite si idn contexte sociale diferite. De exemplu, nu poti alege un meniu de botez cu somon si diverse specialitati facute pasta sau file, nu poti alege legume de un soi mai putin cunoscut, daca majoritatea celor prezenti la botez sunt persoane ce provin din mediul rural.

Un meniu mai sofisticat se preteaza unui grup de invitati mai tanar, care este deschis la nou si nu face mofturi in fata unor elemente mai putin cunoscute. Restaurantele insa - mai ales cele din Bucuresti au un meniu variat, din care puteti alege intotdeauna cele mai potrivite sortimente.