Euforia organizarii unei nunti

Nu de putine ori se intampla sa ne aflam in pragul nebuniei atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti. Pe langa toate emotiile adunate avand in vedere importanta marelui eveniment si fericirea clipelor traite odata cu unirea a doua destine, nunta in sine presupune si un mare stres emotional datorat oboselii, organizarii, impactului cu un numar mare de persoane intr-un scurt timp, si multe altele.

Cum sa alungi insa stresul sau cel putin sa il diminuezi din timp, fara a mai risca sa apara probleme neprevazute? Este destul de de simplu: in primul rand, trebuie sa cauti cu prudenta restaurante nunti, sa ai grija sa citesti recenzii si sa nu mergi la cel mai ieftin - numai de dragul de a face o economie. In al doilea rand, incearca sa apelezi la o persoana cu experienta, care - chiar daca te va costa in plus, macar te va ajuta sa duci la bun final intregul eveniment si sa scoti din ecuatie peripetiile sau intamplarile neplacute. Nu sunt putine cazurile in care pana si cele mai faimoase si de lux restaurante Bucuresti au dat gres atunci cand au gazduit o nunta, din simplul motiv ca nu au avut un bun manager al evenimentului. Desigur ca aici nu vorbim despre nunti marunte, ci despre evenimente de amploare.

La o nunta cu un maxim de 150 de invitati poti face fata chiar si fara o experienta anterioara de organizare insa la o nunta cu invitati care ating ordinul sutelor, cu siguranta vei avea nevoie - nu de un ajutor ci probabil de trei sau patru. Iar alegerea restaurantului trebuie sa fie destul de riguroasa avand in vedere ca spatiul pe care acesta il ofera trebuie sa fie mare, iar daca numarul de invitati se ridica chiar la cateva sute, atunci cu siguranta si ringul de dans va trebui sa fie unul enorm. Printre restaurante Bucuresti insa gasesti sali pe masura nevoilor tale intotdeauna.