Vrei sa fii remarcata la orice nunta?

Vara e sezonul nuntilor. Si cum la nunta nu va puteti duce cu parul aranjat la voia intamplarii, o vizita la un salon de coafura in Bucuresti sector 5 va poate scuti de zile intregi petrecute in fata oglinzii din dormitor. La Ambra Salon veti descoperi servicii de buna calitate, un personal dragut si gata sa va ajute cu sfaturi si cele mai bune tratamente pentru toate tipurile de par.

Experienta personalului Ambra Salon va va ajuta sa aratati perfect in doar cateva minute indiferent ca e vorba de manichiura, de o tunsoare mai deosebita sau de o pedichiura profesionista. Iar daca aveti o vedeta pe care o adorati si vreti neaparat sa aveti o tunsoare ca a sa e suficient sa aduceti poza la un salon de coafura in Bucuresti sector 5 si veti avea tunsoarea dorita pentru a face senzatie la evenimentul la care intentionati sa participati. In materie de hairstayling, specialistii de la Ambra Salon va pun la dispozitie servicii profesionale de tuns, coafat cu produse styling, vopsit, doar cu vopsea de par de calitate, de decapaj. Daca aveti probleme cu parul si structura firului de par puteti solicita tratamente pentru par adaptate pentru nevoile dvs. la acest salon de coafura in Bucuresti sector 5. Dupa aplicarea lor, parul va fi hidratat perfect, revigorat, rezistent si stralucitor, si asta fara ca dvs. sa faceti nimic.

Pentru domnisoarele care vor sa iasa in evidenta oriunde se pot aplica extensii de par natural keratina si clip on. Avantajul acestor extensii din par natural este ca nu se observa asa cum se intampla cu cele din par artificial, sunt usor de purtat si se adapteaza perfect oricarui tip de tunsoare. Fixativele si vopseaua de par utilizata in cazul unei coafuri si vopsiri complete provin de la branduri importante de pe piata de cosmetice de ingrijire, produsele folosite fiind de cea mai buna calitate pentru un rezultat perfect si un par aranjat de „cinci stele”.