Mobila la comanda pentru tine si afacerea ta, de calitate, gasesti doar la Arta Mobilei

Vrei sa dai un suflu nou apartamentului tau sau biroului tau, afacerii tale? Nu vrei sa cumperi mobila „de-a gata” si vrei sa faci si economii considerabile? Arta Mobilei, magazin online care comercializeaza si realizeaza mobila la comanda din PAL sau MDF, este locul unde visele tale pot deveni realitate.

Cu sute de tipuri de mobila comerciala sau pentru acasa, Arta Mobilei s-a remarcat in cei peste opt ani de cand e pe piata prin piese de mobilier clasice, moderne, futuriste, cu design interesant si functionalitate maxima, complexe sau simpliste, simetrice sau asimetrice. Oferta de mobila la comanda cuprinde mobila pentru bucatarie, living, dormitor, paturi, noptiere, dressing, dulapuri, biblioteci, mobila pentru baie si holuri, comode TV. Mobilierul de bucatarie poate fi si cu print, pentru a te simti in Pentru la birou puteti cumpara birou PC, birou managerial, mese de conferinta, receptie. Mobilierul comercial, cel pentru hoteluri sau baruri poate fi comandat la fabrica mobila la comanda la cele mai mici preturi, in ce culori se doreste si din ce materiale se doreste. La mobila pentru bucatarie si la dressing pot fi comandate si accesorii, iar in cazul culorilor se poate alege dintre culori PAL, culori blaturi de bucatarie, culori HDF, culori MDF vopsit sau infoliat si diferite tipuri de MDF. Reducerile aplicate sunt si de 30%, 10-15%, comenzile mobila la comanda se pot da direct in fabrica, fara costuri ascunse, preturile finale fiind cele pentru care se negociaza.

Garantia este de doi sau trei ani, livrarea se face cel mai devreme in trei zile, confectionarea mobilei facandu-se in cel mult 20 de zile lucratoare de la plasarea unei comenzi. Transportul, masuratorile si deplasarea pentru masuratori sunt gratuite, cu precizarea ca pentru alte localitati decat Capitala si imprejurimi se percepe o taxa suplimentara la livrare. Viziteaza artamobilei.ro si descopera si alte tipuri de mobila si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine spatiului pe care-l ai la dispozitie.