Cel mai eficient tratament antimucegai il gasiti doar la Vulpea Antifoc

Dupa trei ani de la folosirea sa, lemnul incepe sa aiba probleme legate de carii si schimbarea structurii sale, deteriorarea si uscarea. Dintre toti factorii care pot altera calitatea lemnului si proprietatile sale, mucegaiul si ciupercile sunt cele mai periculoase. De ce? Pentru ca pot sa porneasca de al suprafata sa si sa ajunga pana in interior, patrunzand rapid prin porii lemnosi si favorizand retinerea umezelii si degradarea rezistentei structurilor lemnoase.

Pentru un tratament antimucegai la Vulpea Antifoc ca la carte apelati cu incredere la Rovent, firma care ofera servicii profesionale de tratare a lemnului prin ignifugarea si alte operatiuni deloc costisitoare. Serviciile de tratament antimucegai la Vulpea Antifoc includ aplicarea de produse de la taierea lemnului pana la debitare. Toate elementele din lemn dintr-o constructie sau din diferite locuri, cum ar fi gardurile, acoperisurile, stalpii de electricitate, traversele de cale ferata, mobilierul sau chiar jucariile ar trebui tratate cu solutii insecto-fungicide pentru a fi protejate de mucegai si putrezire. In afara de putrezire, lemnul se poate albastri, pot aparea carii si mucegaiul poate favoriza aparitia fisurilor in lemnul de la acoperisuri, de de exemplu, ceea ce poate duce la o prabusire a acestuia sau la slabirea considerabila a rezistentei. Un tratament antimucegai la Vulpea Antifoc care da rezultate imediat dupa aplicare este ignifugarea, care consta in aplicarea de substante ignifuge, cu dublu rol: protejeaza lemnul de foc si degradarea rapida la incendii si previne aparitia mucegaiului.

Tratamentul facut in profunzime reduce riscul reaparitiei mucegaiului, dar si biodegradarea rapida. Atacul ciupercilor de mucegaire va fi stopat pentru totdeauna, lemnul nu va mai putrezi si aspectul sau va fi exact ca la inceput, imediat dupa taiere. Orice nelamuriri aveti despre tratarea lemnului pentru a nu mai mucegai le puteti adresa gratuit echipei Rovent, impreuna cu solicitarea ofertelor de pret si negocierea lor, a eventualelor discounturi.