Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa iei apartamente in chirie disneyland

La peste 45 de ani de la moartea lui Walt Disney, parcurile lui de distractie sunt adevarate oaze de magie, de aceea multi oameni prefera sa contracteze apartamente in chirie disneyland, pentru a beneficia de experienta completa atunci cand viziteaza parcul de distractii.

Inainte de a suna operatorii care se ocupa de inchiriere trebuie sa stii unele lucuri; si nu este vorba despre limbi straine, fiindca toti operatorii vorbesc limba romana, ci despre 3 lucruri care iti vor face excursia si mai placuta.

Sub oraselul-parc de distractii Disneyland exista un complex sistem de tuneluri, care sunt folosite de catre angajatii parcului, atunci cand sunt in pauza de masa sau cand transporta diverse consumabile si nu doresc sa ii vada vizitatorii.
Daca inca mai crezi in fantome si nu te atrage ideea de a locui in apartamente in chirie disneyland cat timp vizitezi parcul si imprejurimile, trebuie sa stii ca nu exista nici urma de cadavru in tot parcul, desi numeroase legende pomenesc despre corpuri ascunse in Camera Ororilor. Adevarul este ca zona este supravegheata de catre operatori care sunt atenti la cele mai mici miscari, astfel incat nu te poti teme decat de imaginatia ta.

Tot pe linia lui “daca”, poti sa te inscrii pe lista de asteptare pentru a inchiria apartamentul special din castelul Cenusaresei din parcul Disneyland. Asta daca nu te deranjeaza sa astepti cativa ani si sa platesti de cateva zeci de ori mai mult decat ai plati pentru apartamente in chirie disneyland.
Un alt apartament exclusivist se gaseste in interioriul garii din parcul Disneyland si a fost locuit de catre Walt Disney atunci cand se construia parcul de distractii. Nu este permis accesul nimanui in apartament, care se pare ca a ramas neatins de pe vremea cand Disney locuia in el. O lumina este tinuta permanent aprinsa pe birou, in fata geamului, pentru a simboliza spiritul lui Disney, care inca este viu in parc.

Walt Disney a creat o multime de oportunitati, locuri de munca cu denumiri creative, pe scurt, o luma mai buna. Dar a creat si o lume magica, in care copiii traiesc povestile aievea iar adultii redevin copii, de aceea trebuie sa traiesti aceasta experienta complet, locuind in apartamente in chirie disneyland, pentru a fi mai aproape de aceasta lume de vis in timpul excursiei tale.