O calatorie de vis cu masina potrivita

Romania este o tara cu elemente care ii permit sa fie o destinatie turistica populara, cu o multime de atractii si minuni arhitecturale, care au valoare istorica si contemporana importanta. Orice vizitator, in timp ce viziteaza Romania, cauta un mod confortabil de a calatori in diferite orase si regiuni. O sursa majora de venituri pentru economia noastra este industria de turism si turism si. odata cu aceasta industrie au luat amploare, de asemenea, domeniile de aplicare a mai multor alte sectoare adiacente in aceasta categorie, precum serviciile de inchirieri auto si de leasing. Serviciile de inchirieri masini pe termen lung sunt de preferat pentru cei care petrec mult timp calatorind dintr-un loc in altul sau strainii care rezida o perioada mai lunga in tara noastra.

Furnizorii de servicii de inchiriere si de leasing ofera o serie de optiuni, cum ar locurile in prealabil stabilite de unde se pot ridica masinile pentru perioada respectiva In afara de multi- utilitati si vehiculele de mare capacitate, care sunt cel mai frecvent contractate de catre turisti si calatori, sunt oferite, de asemenea, unele masini mai scumpe pentru clientii din mediul corporatist. Aceste servicii acum nu se limiteaza numai la leasing si inchirieri masini pe termen lung, ci unele dintre ele ofera posibilitatea de rezervare la un hotel din apropiere. O parte dintre firme includ si optiunea unui taxi pentru preluare de la aeroport sau gara pana la destinatie.

Cu toate acestea, serviciile de inchirieri de masini sunt supuse multor conditii care variaza in functie de brandurile si termenii si conditiile impuse de furnizor. Totusi, unele dintre conditiile comune care sunt aplicabile in timpul angajarii un serviciu de leasing auto sunt returnarea vehiculului in stare buna si ca masina sa nu depaseasca distanta maxima de condus, in scopul de a evita taxe suplimentare.