Ce magazine de haine online recomanzi?

Asa cum era de asteptat tot mai multe magazine renunta la spatiile inchiriate si devin magazine in online. Cei care isi permit adopta ambele variante. Pentru foarte multe persoane este multe mai comod sa-si comande hainele dorite printr-un simplu click.

 Si pe mine ma incanta aceasta idee si chiar imi surade sa-mi comand haine tari online. De cele mai multe ori totul este de moment astfel daca am vazut o rochie sau o fusta closs care imi place o comand fara sa mai astept.

Prefer sa vizitez paginile magazinelor la care sunt abonata si sa comand haine tari online.Sunt cateva magazine pe care le promovez cu toate incredere pentru ca sunt o clienta fidela si toate produsele lor sunt de foarte buna calitate. Le recomand prietenelor si cunostintelor fara teama ca voi primi reprosuri.

M-am invatat minte sa mai laut ceva fara sa ma conving inainte ca intr-adevar asa este. Din pacate am trait si experiente neplacute cu site-uri de haine care promovau ceva dar cand ti se livra produsul era cu totul altceva decat ceea ce era pe site.M-am lasat amagita de aspectul site-ului si al pozelor si m-am ales cu o dezamagire. Nu vreau sa dau nume dar va sfatuiesc sa va informati foarte bine inainte de a face o comanda pe un site. Cititi pe forumuri sau bloguri si parerile celor care au comandat de acolo si abia apoi lansati o comanda.Chiar daca in poze totul pare incantator iar descriere este foarte bine facuta, uneori nu totul este asa cum pare.

Ceea ce imi place la magazinele pe care le vizitez este faptul ca isi doresc sa-si fidelizeze clientii si sa stabilesc o legatura cu ei. Sunt interesati de parerile si recomandarile acestora, ceea ce clientilor le da o oarecare incredere. Poate de aceea unii au succes si altii doar viseaza la el.