Nu risca nimic in vacanta de vara si cumpara din timp cauciucuri vara pentru 4x4-ul tau

De regula, soferii mai putin experimentati prefera sa conduca masini mai usurele, normale, cu putini cai putere si o siguranta mai mare pe volan. Nu putini sunt cei care, contrar acestor obiceiuri mai putin periculoase, prefera sa stea la volanul unui 4X4 si sa simta caii putere pe soselele romanesti si internationale. Provocarea cea mare e la o masina de teren 4X4 sa ii fie gasit acel echilibru intre siguranta si eficienta pe sosele nu tocmai pregatite sa-i suporte viteza si greutatea.

Daca la masinile mici mai putem „jongla” cu schimbatul unui singur cauciuc sau doua, la un 4X4, schimbarea de cauciucuri vara cand exista urme evidente de uzura fizica sau deformari este mai mult decat necesara. De ea depinde comportamentul masinii de teren la virare, la franare la accelerare. Inchipuiti-va doar ce s-ar intampla atunci cand vreti sa franati sa evitati un pieton care traverseaza neregulamentar si rotile „patineaza” pe asfalt. Cele mai rezistente si mai fiabile cauciucuri vara le gasiti doar la Anvelopes, magazin online de anvelope pentru toate sezoanele, jante, lanturi antiderapante, accesorii.

De exemplu, anvelopele Continental special concepute si gandite pentru utilizarea pe perioada verii permit o distanta de franare mai scurta pe orice tip de asfalt, aderenta e mai buna, iar siguranta in cazul unei curbe este superioara altor marci. Utile in echiparea unor masini de teren folosite on-road si off-road usoare, cauciucuri vara reduc consumul de combustibil, au un randament kilometri sporit si se prezinta intr-o stare impecabila chiar si dupa drumurile foarte lungi. Preturile mici, de criza, nu ar trebui sa va pacaleasca nici in cazul anvelopelor de vara pentru 4X4 de la Bridgestone Dueler, care se manevreaza usor, sunt foarte stabile, ating performante de invidiat la viteze mari, iar zgomotul este insesizabil cand ne aflam in miscare.

De asemenea, acest tip de anvelope se pot folosi fie in oras, fie pe autostrazi. Toate produsele de pe Anvelopes sunt noi, au 24 de luni garantie, livrarea e gratuita in Ploiesti si contra cost pentru restul tarii, iar returul e permis in 10 zile, doar daca e vina transportatorului sau a firmei care le-a livrat.