Cauti cele mai bune tarife rca din Romania?

Vreti sa-ti inchei cea mai ieftina polita RCA si nu stiti cum sa gasiti mai repede cele mai bune oferte de pe piata? V-ar prinde bine si un discount consistent? Intrati rapid pe romasig.ro, site-ul ofical al ROMASIG Broker de Asigurare cu peste 15 ani experienta si zeci de clienti multumiti, si alegeti oferta care vi se potriveste cel mai bine. Aveti la indemana un calculator integrat in structura site-ului unde puteti gasi cele mai noi si mai bune tarife rca de la 12 societati de asigurare romanesti, mereu actualizate de pe serverele lor si cu timpi de raspuns deosebit de rapizi.

Pentru ca un RCA este o asigurarea obligatorie pentru soferii care sunt implicati in diverse accidente, multe tarife rca pot sa difere de la o companie la alta, asa ca o comparatie rapida a preturilor va poate ajuta sa alegeti doar cele mai ieftine polite RCA, dar si cele mai complete din punctul de vedere al sumelor si daunelor asigurate. In nici trei minute, calculatorul online ROMASIG va afiseaza, dupa ce ati introdus datele personale din buletin si cele din talonul masinii, tehnice, numarul de inmatriculare etc., cele mai bune oferte de la cele 12 societati de asigurare. Bazele de date luate direct de pe serverele societatilor de asigurare sunt mult mai corecte decat fisierele standardizate prezente si ele la societatile de asigurare, astfel ca dvs. veti avea cele mai bune tarife rca de pe piata, la orice ora. La comandarea politei RCA puteti beneficia si de o oferta promotionala in aceasta perioada, toate politele incheiate avand aplicat un discount de 5% din valoarea totala de pe factura. Comenzile vor fi onorate in cel mult 24 de ore pentru toate orasele, in afara de Bucuresti si Craiova, unde livrarea se face in aceeasi zi, gratuit, rapid. Gratuitatea livrarii se aplica si la RCA-urile incheiate de soferi din alte localitati, dar numai daca au comenzi de peste 149 de RON.

Daca va este mai usor, puteti plati direct cu un card bancar activ sau, daca nu va inspira incredere aceasta metoda, puteti plati ramburs, la livrare. Urmand acesti pasi pe ROMASIG veti avea masina asigurata si banii platiti pentru orice accident in care sunteti implicati, indiferent de situatia materiala a celui care v-a provocat necazul.