Utilitatile sunt esentiale pentru o casa

Printre cerintele principale pe care le au cei care cauta sa achizitioneze terenuri pentru constructii se numara racordarea la reteaua de gaze. Este adevarat ca racordarea la reteaua de gaze, atunci cand aceasta este suficient de extinsa cat sa acopere zona pe care se afla terenul vizat, prezinta avantaje reale, insa la fel de adevarat este si ca sunt foarte multe terenuri foarte bune de vanzare in jurul Bucurestiului care nu ofera acces la acest tip de utilitati cel putin nu deocamdata.

Fireste, nu vorbim despre terenurile extravilane sau despre terenurile agricole, ci despre loturi de casa cu utilitati, foarte bine pozitionate, terenuri amenajate, dar care din pacate nu dispun de retea de gaze. Una dintre aceste zone este zona care probabil va deveni in curand un adevarat paradis imobiliar, si vorbim aici despre zona Crevedia, ansamblul Casa cu Tei. Desi terenurile de aici au acces la reteaua electrica, fiecare lot de teren dispunand de un stalp de curent trifazic, si de asemenea racordarea la reteaua de telefonie a Romtelecom, la cablu si la internet se pot face foarte usor si mai ales foarte rapid, reteaua de gaze nu este deocamdata suficient de extinsa cat sa acopere aceasta zona. Insa, vestea buna este ca din toamna acestui an, reteaua de gaze va fi extinsa si la Casa cu Tei, din fonduri europene, o garantie care vine chiar din partea Primariei din Crevedia. Ce inseamna acest lucru concret? Inseamna ca pentru sume pornind de la 5600 de euro va puteti achizitiona parcele de minimum 400 de metri patrati, cu deschideri generoase si veti beneficia de utilitati si confort sigur. Si asta fara sa fie nevoie sa demarati un demers lung si anevoios pe care il implica cererea si proiectul pentru extinderea retelei de gaze pe cont propriu.

Aceste aspecte sunt deja rezolvate la Casa cu Tei, astfel incat cei care ii devin locuitori sa nu aiba batai de cap ulterior.