Remedii naturale impotriva tantarilor

Desi tuturor ne place vara, sunt anumite aspecte nu tocmai placate. In perioada aceasta, tantarii reprezinta o problema serioasa, mai ales pentru copii. Nu de mult au inceput sa apara tot felul de spray-uri impotriva tantarilor si majoritatea fac greseala de a crede ca aceasta este solutia cea mai buna.
In urma cercetarilor, s-a descoperit ca spray-urile nu sunt cea mai buna alegere, deoarece acestea pot fi daunatoare  organismului. Ele contin multe substante toxice tantarilor, dar si oamenilor.

Pentru a scapa de tantari exista multe “remedii” naturale. Unul dintre ele este sa plantam galbelene si rozmarin in gradina sau in ghiveci. Tiofenul, eliminat de galbenele, alaturi de mirosul neplacut vor tine tantarii departe, conform Mediafax.
Uleiul de eucalipt, lumanarile cu ulei de citronella, ventilatoarele, uleiul de lavanda, si uleiul de neem sunt cateva dintre ingredientele care pot tine tantarii departe.

Asa ca este foarte bine sa renuntam la toate spray-urile si cremele care doar spun ca ne scap de tantari si sa trecem la remediile naturale. Toate acestea sunt pentru sanatatea noastra si a familiilor noastre.