Fii practic si uita de perie si matura

Daca faci parte din categoria oamenilor practici cu siguranta ai si tu in casa o mocheta sau mai multe. Mochetele sunt la moda pentru ca se curata usor, sunt aspectuoase, se gasesc intr-o varietate cromatica enorma, se potrivesc perfect in orice locuinta, acopera total suprafetele. De asemenea, mocheta este mai simplu de aspirat, fibrele nu retin praful in cantitati asa de mari cum se intampla la un covor, cand se mai toceste se poate folosi chiar si in baie, chiar daca nu mai e asa de aspectuoasa.

Desi este atat de versatila, mocheta poate ascunde o multime de bacterii si acarieni, modul in care e construita tesatura permite patrunderea murdariei in adancime, asa ca e foarte greu sa o poti scoate doar printr-o simpla aspirare sau maturare. Ce te faci daca aspiratorul a lasat mocheta cam cum era inainte si mirosul neplacut persista? O duci la o firma de spalare si curatare mochete. Nu mai faci efort sa o cureti, ai la dispozitie profesionisti cu experienta care vor sti cum sa curete in profunzime tesatura fara sa o distruga, nu te mai chinui cu peria pentru a constata la final ca ai stricat mocheta. Firmele de curatenie au echipamente care protejeaza culorile si firele, mocheta arata ca noua la final, uscarea este rapida, mochetele se spala cu spuma uscata bio, nu exista riscul ruperii sau deteriorarii articolelor date la curatat. Daca nu ai timp sa duci mochetele personala la firma de spalare si curatare mochete specialistii de acolo pot veni acasa sa aspire si sa igienizeze mochetele sau pot trimite o masina sa le transporte pana la sediu.

Mirosurile neplacute sunt inlaturate, fiecare mocheta este verificata inainte de aspirare profesionala si spalare pentru a se depista eventualele defecte care ar putea duce la deteriorarea articolului. La final, cand mocheta e uscata si periata se returneaza clientilor, preturile pentru spalare si curatare sunt pentru toate buzunarele si sunt gandite in functie de suprafete si tipul mochetei, calitatea ei.