Problema toaletelor ecologice
Toaletele ecologice nu reprezinta numai o alternativa ieftina sau o alternativa de sezon pentru zonele intens populate, ci ele trebuie sa fie prezente pe toata perioada anului, in orice oras. Chiar daca la noi in Romania, in cele mai multe zone ale tarii, toaletele ecologice reprezinta o mare jena, daca sunt prezente, acest teritoriu a inceput sa fie pus la punct din ce in ce mai mult, de cand cu impunerea unor norme europene, ori mai bine zis de cand cu inceputul de impartit amenzi.
La urma urmei, o toaleta ecologica nu trebuie sa fie una poluanta cu mirosuri norcive asa cum suntem obisnuiti cel putin zonele mai sarace ale tarii, avand in vedere ca primarii sau consiliul judetean le amplaseaza numai pentru a-si face datoria, dar uita sa isi duca treaba la bun final, zilnic, prin igienizare si intretinere. Nu v-ar placea sa intrati intr-o toaleta unde sa fie curat, sa nu miroasa a tot felul de materii si acestea sa nu fie intinse peste tot? Nu v-ar placea sa intrati intr-o toaleta ecologica unde sa va puteti agata poseta sau haina si sa aveti si hartie igienica si desigur si putina apa pentru a va spala pe maini? Cu siguranta raspunsul la toate aceste intrebari este “da”, deoarece nimanui nu ii place sa stea cu batista la nas in timp ce isi face nevoile sau cu ochii inchisi si in nici un caz nimanui nu ii place sa iasa cu ochii in lacrimi dintr-o toaleta ecologica.
Marea problema a acestora este - cel putin in zonele mai sarace ale tarii, asa cum am mentinat anterior, ca se uita de ele, nimeni nu mai stie de intretinerea lor dupa ce au fost instalate. Ca sa nu mai spunem ca este practic imposibil sa intri cu un copil intr-o toaleta ecologica. Solutia? Un partener de incredere care isi face treaba, precum wc-mobil.ro, unde gasiti si servicii de intretinere si de igienizare ale toaletelor publice, ecologice.