Vrei un look fresh, alege o noua culoare pentru parul tau

Primavara a venit cu un miros de proaspat, de nou, cu o dorinta de schimbare. Simt un impuls ce ma trimite pe drumuri noi, pe carari necercetate. Un impuls ce a devenit din ce in ce mai viu si imi spune sa fac toate acele lucrurile pe care le-am tot amanat, sau de care la care m-am infranat. Am sa il ascult primavara asta. Am sa fac pasul cel mare acum. Am sa aleg o vopsea profesionala par si am sa imi schimb culoarea parului.

Da, asa de important este acest moment pentru mine. Si pentru ca este prima data cand imi vopsesc parul, am sa merg pe o vopsea profesionala par. Am facut o cercetare, m-am documentat cu ajutorul Sfantului Google si am gasit pe site-ul www.allbeauty.ro , 4 producatori importanti: Londa Professional, L’ Oreal Professionnel, Wella Professionals, Alfaparf Milano. Am optat pentru L’Oreal Professionnel Majirel Ionene G incell nr. 9,3 ( un blond cald). L’Oreal este o vopsea profesionala par cu acoperire de 100% a firelor albe de par. Ingredientele folosite in acest tip de vopsea, protejeaza, hranesc, si reconditioneaza parul, intaresc si revitalizeaza fibra capilara de la interior spre exterior. Am incredere in L’Oreal, intrucat nu m-au dezamagit nici produsele lor cosmetice, pe care le folosesc inca din facultate si le sunt fidela si astazi.

Produsele lor reflecta calitatea la un pret bun, de doar 37 lei pe tub. Avand parul mai lung voi achizitiona doua tuburi ca sa pot acoperi cu succes toate firele de par si sa capat o culoare intensa, de un blond cald. Nu voi da gres cu asa o alegere. Pe www.allbeauty.ro am gasit tot ce aveam nevoie, ba chiar am ochit si niste masti de par si niste sampoane si balsamuri pentru par vopsit, caci odata vopsita, va trebui sa il hranesc si ingrijesc corespunzator