Aveti grija de aspectul dvs. estetic cu operatii estetice realizate in clinici private moderne

Aspectul nostru estetic este foarte important in primul rand pentru noi, pentru increderea in sine. In momentul in care noi suntem multumiti de cum aratam ne vo simti mai siguri pe noi, vom interactiona mai usor cu cei din jur, ne vom accepta asa cum suntem. Operatiile estetice sunt printre putinele metode sigure de tratament pentru diverse afectiuni de ordin estetic, se realizeaza in clinici specializate si nu au reactii adverse.

Rezultatele unor operatii estetice se vad de cele mai multe ori imediat, exista o multime de interventii chirurgicale in diferite zone ale corpului care nu necesita spitalizare pe termen lung. Spre deosebire de un tratament medicamentos, aceste operatii estetice garanteaza mentinerea rezultatelor obtinute pentru luni sau ani intregi, nu necesita de multe ori alte interventii si pacientii isi pot relua ritmul obisnuit de lucru imediat dupa terminarea operatiilor. Disconfortul este minim pentru ca toate operatiile se realizeaza sub anestezie locala sau generala, in functie de interventie, medicii stiu in toate situatiile cum sa reactioneze imediat pentru ca pacientul sa nu aiba de suferit de pe urma operatiilor solicitate sau a complicatiilor.

La clinica doctorului Totir, cu peste 10 ani de experienta si un numar considerabil de operatii efectuate pana in prezent, toate operatiile ce tin de chirurgia estetica si reconstructoare sunt realizate in cele mai bune conditii. Raportul calitate servicii oferite-pret este foarte bun, pacientii primesc ingrijire medicala foarte buna indiferent de tipul de interventie solicitata. Printre operatiile efectuate aici se numara si ginecomastia, reducerea sanului la barbati, prin liposuctie, foarte utila atunci cand tesutul gras s-a acumulat excesiv in zona respectiva.

La fel de bine pacientii pot solicita si blefaroplastia pleoapei superioare si inferioare, care presupune indepartarea excesului tegumentar si intarirea tonusului lamelei anterioare a pleoapei. Interventiile dureaza de la o ora la cateva ore, operatiile se realizeaza doar dupa o consultare amanuntita a istoricului medical. O lista completa a interventiilor pe care le puteti solicita la clinica privita gasiti pe operatii-estetice.com, site-ul oficial al clinicii respective.