Avantajele bijuteriilor din argint

Bijuteriile din argint sunt extrem de frumoase mai ales atunci cand sunt noi si cu siguranta reprezinta fascinatia oricarei femei. Si, de ce nu, argintul poate fi foarte bine purtat si de barbati, mai ales atuncic and vorbim despre bijuterii ieftine din argint. Desi aparent, usor de ingrijit si foarte pratic, acest material are atat avantaje cat si dezavantaje.

Argintul este cunoscut drept unul dintre cele mai sensibile metale pretioase atunci cand vine vorba de rezistenta in timp, insa din fericire deteriorarile aparute sunt doar de suprafata (mai exact - metalul se innegreste) si pot fi remediate in casa prin metode cat se poate de simple. Indiferent de metoda pe care o alegi, ca vrei sa cureti argintul cu detergent sau ca vrei sa il cureti cu bicarbonat ori ai la indemana o solutie speciala - rezultatul va fi unul sigur si de cele mai multe ori acelasi si anume: bijuterii aproape noi, stralucitoare si extrem de frumoase. Bijuteriile de argint sunt printre cele mai populare cadouri de oferit partenerei in perioada sarbatorilor si nu numai, Bijuteriile din argint pot fi oferite atat prietenilor cat si copiilor. De exemplu, la nepoti - chiar daca au o varsta mai frageda, le poti oferi bratari si cercei, mai ales daca este vorba de fetite..

Magazinele de bijuterii si site-urile de bijuterii - asa cum este belatriz.ro, ofera o gama larga de modele, toate acestea avand in comun urmatoarea serie de avantaje: argintul este mult mai ieftin decat aurul, insa ca aspect nu se diferentiaza mult de aurul alb; argintul este potrivit si pentru tinutele de strada si pentru cele de seara datorita faptului ca are un aspect delicat si subtil, dand eleganta si rafinament atunci cand este purtat la tinutele potrivite; acest metal completeaza aproape orice tip de ten spre deosebire de aur care nu se potriveste intotdeauna cu nuantele de ten prea deschise.