Cum achiti un serviciu de rent a car profesional

De putine ori se intampla ca atunci cand ai nevoie de o masina, sa o gasesti repede si sa ai la dispozitie tot ceea ce iti doresti. Cu firma Premium Rent orice necesitate a ta poate sa fie indeplinita, mai ales in cazul unor inchirieri auto Otopeni, indiferent de ora la care ai nevoie. Plata se poate face in mai multe feluri, de exemplu, plata in numerar este permisa, iar in cazul in care nu are numerar, clientul poate sa prezinte un card de debit/credit la preluarea masinii.

Tipurile de carti de debit/credit acceptate sunt Mastercard, Maestro si Visa, iar toate platile sau restituirile de depozit/excess vor fi decontate in termen de 30 zile de la data terminarii contractului. Amenzile si toate taxele administrative, vor fi si ele decontate in termen de 30 de zile de la data comunicarii. La momentul inchirierii va fi retinuta o preautorizare cash sau pe cardul de debit/credit, egala cu valoarea estimata a chiriei, plus o suma cuprinsa intre € 150 si € 500 de euro (suma este direct proportionala cu vehiculul ales si polita de asigurare facultativa selectata). In cazul in care nu se opteaza pentru nici un tip de protectie, excess-ul / depozitul pentru masina poate fi intre 500 € si € 1500. Sunt acceptate urmatoarele carti de debit/credit pentru depozite: VISA, Maestro si Mastercard. Varianta de plata cash este admisa in cazul în care SCDW a fost acceptata la biroul Premium Rent de inchirieri auto.

Pentru returnarile inainte de termenul agreat prin contract sau pentru anulari nu se fac rambursari. Inainte de a semna contractul de inchiriere, poti opta si pentru perioada de inchiriere, aceasta putand fi totusi extinsa, daca ai nevoie, cu acordul scris al firmei, desigur cu o solicitare in prealabil. Totusi, firma este cea care isi va da acordul sau nu, pentru a putea folosi masina in continuare, deoarece exista posibilitatea ca aceasta sa fie contractata cu ceva timp inainte de alt client, iar acesta va avea prioritate.