Vreti sa gatiti rapid si eficient pentru clientii dvs.? Achizitionati o friteuza profesionala

Afacerile cu restaurante sau fast-food sunt foarte profitabile chiar si pe timp de criza. Lumea este invatata sa iasa in oras, sa manance lucruri de calitate, sa plateasca pentru o gustare facuta ca la mama casa. Daca aveti o afacere de acest tip este cazul sa va ganditi sa achizitionati o friteuza profesionala, pe gaz sau electrica, ideala pentru prepararea celor mai gustoase tipuri de mancaruri pe care clientii le vor adora.

Friteuzele au structura din inox, sunt usor de folosit, au cant de protectie la perete, tanc de recuperare ulei uzat si termostate pentru reglarea temperaturii. Pentru a nu avea accidente nedorite friteuza profesionala are termostat de protectie cu resetare manuala, astfel ca nu se va supraincalzi, arzatoare din fonta nichelata, de unde si randamentul termic foarte mare. Anumite modele pot dispune si de un sistem termocupla de protectie pentru a se evita scurgerile de gaz, friteuzele se aprind prin sistem piezoelectric, cu flacara pilot. Panourile de control se detaseaza pentru a permite o curatarea perfecta si o intretinere mai usora. In functie de inaltimea celui care le opereaza, picioarele din inox ale friteuzelor se pot regla, friteuzele se gasesc fie simple, fie duble, in functie de nevoile fiecarui restaurant. Toate friteuzele au garantie, se livreaza prin curierat rapid, respecta standardele de calitate, montarea este inclusa in pret sau e contra cost, depinde de unde le cumparati.

Pe cele mai bune le gasiti la vivitrust, magazinul online cu o experienta de peste 15 ani si produse de calitate superioara pentru bucatarii profesionale. Puteti adresa orice intrebare aveti legata de articolele comercializate echipei vivitrust, aveti la dispozitie fisa tehnica a fiecarui produs, detalieri ale performantelor. Cumparand friteuze profesionale va puteti usura munca angajatilor de la bucatarie, mancarea va fi mai gustoasa si se vor evita evenimentele neplacute sau accidentele inevitabile din bucatarie.