Cum se foloseste gresia si faianta in decoratiuni interioare si la ce trebuie sa fiti atenti?

Daca v-ati gandit sa schimbati ceva in locuinta dvs. puteti incepe cu montarea de gresie si faianta. Suprafetele rezultate sunt elegante, se intretin usor, se pot spala rapid, arata impecabil, nu se uzeaza. Gresia si faianta poate fi pusa in baie, pe holuri, in bucatarie, in balcon. Cand alegeti gresie si faianta pentru locuinta dvs. trebuie sa va ganditi in primul rand la spatiul in care se va monta, la nuanta care se va potrivi cel mai bine cu restul culorilor din casa si cu designul, dar si la tipul de dispunere, pe orizontala sau pe verticala.

In bai sau bucatarii unde spatiile sunt mai mari se pot cumpara bucati de mari dimensiuni de faianta, de exemplu, pentru a acoperi complet si uniform, rapid toata suprafata data. Un efect deosebit se poate obtine si daca se combina mai multe culori sau mai multe tipuri de texturi, singura regula care trebuie respectata fiind aceea ca produsele folosite sa fie de la acelasi producator si sa aiba aceeasi nuanta. Sunt de evitat modelele lucioase de gresie, care aluneca, intrucat in baie si bucatarie e foarte mare umezeala si riscati sa va accidentati daca nu sunteti atenti, sa ajungeti sa patinati pe gresie. In amenajare trebuie sa tineti cont ca puteti delimita vizual ariile de interes ale camerelor unde puneti gresia sau faianta. De exemplu, in baie, puteti delimita cromatic si din punctul de vederii al texturii folosite la decorare cada, lavoarul, wc-ul si bideul. Nu uitati ca puteti intercala diverse culori, dar si diverse tipuri de finisaje, de la mozaic de sticla, la cel din piatra sau ceramic, impreuna cu faianta clasica, de exemplu. Faianta se poate monta una deasupra alteia, pe diagonala, mai greu de facut si cu pierderi de material, poate avea un montaj tip tabla de sah cu doua culori intercalate.

Cand stiti deja ce va doriti sa faceti puteti trece la treaba, alaturi de Dalet Baie, partenerul dvs. in amenajari interioare. Descoperiti o gama completa de gresie sau faianta pentru decoratiuni interioare pe site-ul oficial Dalet Baie, la preturi fara concurenta si cu o cromatica si texturi dintre cele mai deosebite.