Fa-i sotiei un cadou de casa noua si cumpara un aragaz zanussi de la Rombiz

Daca te-ai mutat de curand in casa noua e si pacat sa nu iti schimbi si vechile aparate electrocasnice pentru a avea eficienta maxima indiferent ce faci. Schimbarea trebuie sa inceapa in mod sigur din bucatarie, acolo unde sotia sau chiar tu petreci mare parte din timpul liber. In caz ca nu esti inca hotarat de unde sa incepi cautarile iti spunem ca ai posibilitatea de a cauta un aragaz zanussi de la magazinul online rombiz.ro, magazinul online cu cea mai diversificata gama de electrocasnice mari si articole ideale pentru orice familie.

Daca spatiul este problematic in locuinta ta, atunci e bine sa te indrepti catre o plita electrica sau aragaz electric. Avantajele aragazului de acest tip tin de incalzirea si racirea mai lenta, siguranta in timpul gatirii - mancarea nu risca sa se arda pentru ca nu esti langa ea, cuptorul incorporat, tot electric, poate coace rapid si uniform, nu se prind placintele de tava intrucat caldura vine din toate partile si invaluie orice exista acolo, carne, preparate din foietaj etc. Distribuirea caldurii se face uniform prin intermediul unui sistem modern de ventilatie, prajiturile preferate se vor face pe toate partile, nu se vor arde pe o parte si pe alta sa fie crude.

Sistemul de autocuratare eficientizeaza igienizarea aragazului dupa folosire, asa ca nu va trebui sa va chinuiti sa frecati la nesfarsit petele care mai apar in cuptor sau pe aragaz, in zona ochiurilor. Consumul de curent este mai mic decat in cazul altor modele, problemele generate de gaz nu vor exista, riscul de explozie sau intoxicatie este redus la minim.

Cea mai buna alegere este un aragaz mixt, cu plita pe gaz si cuptor electric, daca vrei sa ai o eficienta sporita, fie un aragaz din doua bucati - plita pe gaz si cuptor electric, in corpuri separate, aranjate oriunde doresti in bucatarie, nu neaparat unul langa altul sau unul deasupra altuia.