Cele mai eficiente si mai sigure modele de scaune pentru 0-25 kg

In ziua de astazi mai toata lumea are masina, pe care o foloseste mai ales in vacante, la mersul la shopping sau cand trebuie sa ajunga rapid dintr-un loc in altul. De cele mai multe ori, parintii isi iau si micutii in aceste escapade. Spre deosebire de un adult, un copil este expus in masina la riscuri mari precum lovirea sau sperierea si recurgerea la actiuni care pot sa distraga atentia soferului.

Pentru un plus de siguranta si pentru un confort sporit in timpul deplasarilor pe patru roti specialistii in accesorii pentru copii au inventat modele de scaune pentru greutati de pana in 25 kg. Pe cele mai bune si la preturi mici le puteti gasi la nichiduta, magazin online care se ocupa de comercializarea de produse pentru copii de toate varstele. In categoria scaune auto copii veti descoperi o multime de modele pentru grupa 0-25 Kg, adica pentru micutii intre 0 si 6 ani, fiecare cu o serie de caracteristici foarte interesante. De exemplu, unele modele se pot monta cu fata sau cu spatele catre sensul de mers, alte modele de scaune pentru 0-25 kg pe nichiduta.ro au huse din multi spandex, detasabile si lavabile, toate au materiale moi si delicate, foarte rezistente, perne reducatoare pentru bebelusi, se pot regla in mai multe pozitii de inclinare, au centuri speciale in cinci puncte ce se pot ajusta pe inaltime.

Alte modele „cresc” odata cu micutii si se pot folosi pana la 12 ani, au tetiere reglabile pe inaltime, sisteme de centuri reglabile, pozitia de somn obtinuta prin inclinarea spatarului. Pentru o siguranta si mai mare sunt dotate cu protectii laterale anti-impact, se pot instala pe baza isofix, au insertii moi aditionale si se adapteaza morfologiei copilului. Avantajul acestor modele tine de instalarea rapida si usoara gratie aceluiasi sistem de prindere cu centura indiferent de sensul in care e asezat. Varietatea de culori si modele disponibile este gandita pentru a satisface exigentele oricaror parinti, iar preturile sunt numai bune pentru orice buget alocat unor scaune auto copii.